Tv-première A Dog's Purpose donderdag op RTL 4

Tv-première A Dog's Purpose donderdag op RTL 4
Ook te streamen op Netflix, Pathé Thuis en meer

Kijktip :

Vanavond heeft RTL 4 weer een tv-première op het programma: A Dog's Purpose is op tweede kerstdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Ook is de film te streamen op o.a. Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
De verhaal draait om de hond Bailey. Bailey zijn leven wordt van geboorte tot de dood, door verschillende reïncarnaties heen, gevolgd. Hij zit elke keer in een nieuw lichaam en op deze manier is hij in staat om meerdere baasjes te helpen en hoopt hij erachter te komen wat zijn doel in het leven precies is.

Duitse herder
Dit van oorsprong Amerikaanse verhaal werd in 2017 verfilmt door de Zweedse regisseur Lasse Hallström. De hoofdrollen zijn voor Dennis Quaid en Josh Gad (stem). De opnames van de film werden ontsierd door een incident met een Duitse herder (Hercules), die wordt gedwongen een stunt uit te voeren in stromend water. Hierdoor werd de première afgelast.

tv-premiere-a-dogs-purpose-donderdag-op-rtl-4.jpg

De film A Dog's Purpose (2017) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op donderdag 26 december om 20.30 uur te zien op RTL 4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première A Dog's Purpose donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV