Zo vieren BN'ers Kerst: Gordon in Kaapstad, Ali B. in Dubai en de Bauers lekker thuis

Zo vieren BN'ers Kerst: Gordon in Kaapstad, Ali B. in Dubai en de Bauers lekker thuis
Dit is hoe BN'ers de feestdagen doorbrengen

Nieuws :

Veel mensen vieren Eerste en Tweede Kerstdag in hun mooiste outfit samen met familie, vrienden en geliefden. Ook bekend Nederland deelt maar al te graag hoe fijn ze het hebben tijdens de feestdagen. Gids.tv maakt een overzicht.

Jarige Monique Westenberg
Voor Monique Westenberg is Tweede Kerstdag extra bijzonder. De blondine is namelijk jarig en zoontje Andre Hazes Jr. heeft voor haar 42ste verjaardag een mooie verrassing: "Het mooiste verjaardagskado is toch écht het zelf gemaakte knutselwerk van je kind", schrijft ze bij de video.

Yolanthe Cabau & Xess Xava
De relatie tussen Yolanthe en Wesley Sneijder is ten einde gekomen. Toch brengt Yolanthe de kerstdagen door met een lach op haar gezicht. Zie hieronder hoe fotogeniek Yolanthe en Xess zijn: "If Kisses were Snowflakes, We would Send You a Blizzard! Merry Christmas!", schrijft de actrice bij de foto's.

Bibi, Waylon & Teddy
Bibi Breijman en Waylon houden ook van gezelligheid en warmte tijdens de feestdagen. Van het laatste nog het meest. Papa Waylon en dochtertje Teddy hijsen zich namelijk in een warme trui. Teddy mag zelfs een echte teddy onesie aan. Op Instagram deelt Bibi een kiekje van de The Voice-coach met dochter Teddy in alpaca-outfit: "Mijn vier alpaca babies", schrijft de brunette erbij.

Gordon viert kerst in Kaapstad
Zanger Gordon is tijdens de kerstdagen in Kaapstad. Hij is aan het genieten van het zonnetje terwijl hij kerstliedjes zingt in z'n cabrio. De 100 Jaar Jong-presentator wil met een schone lei 2020 in, schrijft hij onder de video.

Doutzen Kroes & Sunnery James
Model Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn vaak op reis voor hun werk. Tijdens de feestdagen genieten ze van elkaar en van de kinderen. Het knappe gezin posseert op Instagram voor een mini kerstboom. Doutzen is heel dankbaar schrijft ze bij de onderstaande foto.

Nicolette van Dam & Bas Smit
Nicolette van Dam viert Kerst met heel veel lekker eten. Dat kunnen we zien in haar Instagram Stories. Ook heeft ze een knappe man aan haar zijde. Alleen is Nicolette van Dam dit jaar niet te spreken over de outfit van Bas Smit: "Mijn man mag niet meer zonder mij winkelen...", schrijft de blonde presentatrice onder de swingende video van Bas.

Ali B. geniet met gezin in Dubai
Rapper Ali B. is momenteel in het zonnige Dubai. Hij verblijft hier met z'n familie in een luxe suite. Ali B. geeft een rondleiding door zijn suite en plaatst op zijn Instagram een foto van hem en zijn zoons met 'black santa': "Grtjs van Black Santa en de Bouali’s", schrijft Ali bij het kiekje.

Lieke van Lexmond & Bas van Veggel
De Battle-presentatrice Lieke van Lexmond geniet van de feestdagen met haar knappe gezinnetje. Samen met haar man Bas van Veggel draagt ze een cremekleurige trui. De kinderen zijn in het zwart gekleed en staan lekker knus tegen mama en papa aan: "We wensen jullie een geweldig liefdevolle kerst toe. Volg je dromen, verbind je met mensen om je heen en laat je hart spreken", schrijft Lieke bij de foto.

Familie Bauer
Frans en Mariska Bauer spenderen de feestdagen met het hele gezin: "Het was een geweldige dag!! Super gezellig !! Allemaal groetjes vanuit Fijnaart", schrijft Frans Bauer bij het kerstkiekje van het gezin.

Nikkie Plessen met het hele gezin
RTL Boulevard-presentatrice en styliste Nikkie Plessen straalt enorm tijdens de feestdagen. In een blauw jurkje trekt ze alle aandacht naar zich toe. Ook haar man Ruben Bontekoe en de kinderen zien eruit om door een ringetje te halen. Nikkie, die onlangs op 19 december 2019 het Ziggo Dome omtoverde voor NIKKIE IN CONCERT, deelt meerdere kerstkiekjes. Bekijk ze allemaal hieronder.

NIKKIE IN CONCERT is op dinsdag 31 december om 22:15 uur te zien bij RTL 5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo vieren BN'ers Kerst: Gordon in Kaapstad, Ali B. in Dubai en de Bauers lekker thuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier