NOS Oranje Jaaroverzicht op Oudejaarsavond te zien bij NPO 2

NOS Oranje Jaaroverzicht op Oudejaarsavond te zien bij NPO 2
Wat maakte de koninklijke familie allemaal mee in 2019?

Kijktip :

Het einde van het kalenderjaar 2019 is in zicht en dat betekent dat er op televisie volop wordt teruggekeken naar wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Ook de koninklijke familie heeft weer van alles meegemaakt en deze belevenissen kun je op Oudejaarsavond bekijken tijdens het NOS Oranje Jaaroverzicht op NPO 2.

Staatsbezoeken en herdenking
De NOS heeft een aantal hoogtepunten van wat koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes allemaal hebben beleefd het afgelopen jaar op een rij gezet. De presentatie is in handen van royaltykenner Astrid Kersseboom. Zij vertelt meer over bijvoorbeeld de grote rol die de koning speelde bij de herdenking 75 jaar Bevrijding. Ook gingen Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek in Ierland en India. En Máxima werd geëerd omdat ze haar 10-jarig jubileum vierde bij de Verenigde Naties.

Het NOS Oranje Jaaroverzicht is op dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna het NOS Oranje Jaaroverzicht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Oranje Jaaroverzicht op Oudejaarsavond te zien bij NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV