Bekijk Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2019 live bij NPO 1

Bekijk Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2019 live bij NPO 1
Comédienne live te zien vanuit schouwburg Den Haag

Kijktip :

Claudia de Breij neemt op Oudejaarsavond het afgelopen jaar eens goed door tijdens haar Oudejaarsconference. De cabaretière werpt haar humoristische blik op 2019 en deze show is 31 december live te zien via NPO 1.

Van Boerenprotest tot Blijf Je Nog Een Jaar
Op Oudejaarsavond staat De Breij met haar conference in de koninklijke schouwburg in Den Haag en deze show wordt live uitgezonden. De comédienne liet eerder al doorschemeren dat het thema van haar optreden democratie is. Zo komen de boerenprotesten voorbij, het gebrek aan geld voor het onderwijs en ze zingt ook liedjes, zoals Blijf Je Nog Een Jaar. Het is de tweede keer dat Claudia optreedt met een Oudejaarsconference, ze deed dit ook al eens in 2016.

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2019 is op dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) live om 22.20 uur te zien op NPO 1 en via de livestream van NPO. Je kunt daarna Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2019 live bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV