Oudejaarsavond op tv: MINDF*CK Oudejaarsspecial met populairste illusies

Oudejaarsavond op tv: MINDF*CK Oudejaarsspecial met populairste illusies
Beste trucs Victor Mids van 2019 met o.a. Rico Verhoeven

Kijktip :

Wie van oudejaarsavond een magische avond wil maken, moet zeker de tv aanzetten en naar NPO 1 schakelen. Want hier wordt op de laatste avond van 2019 de MINDF*CK Oudejaarsspecial uitgezonden.

Populairste trucs
MINDF*CK is het populaire tv-programma van Victor Mids, waarin deze illusionist allerlei verwarring zaait bij mensen met zijn trucs. Het is inmiddels een traditie geworden dat Mids het jaar uitluidt, deze keer wordt een speciale aflevering uitgezonden met de leukste fragmenten van het afgelopen seizoen. Mids neemt met zijn illusies voorbijgangers in de maling maar beïnvloedt ook de hersenen van bekende Nederlanders. Kijkers mochten online stemmen en zo zijn de populairste trucs van het afgelopen jaar op een rij gezet. De illusionist laat ook nieuwe interactieve experimenten zien waar kijkers thuis aan mee kunnen doen.

Rico Verhoeven en André van Duin
Mids doet alvast een kleine onthulling. "Ik kan in elk geval alvast verklappen dat de sensationele MINDF*CK met kickbokser Rico Verhoeven te zien is in de special op oudejaarsavond, maar ook de MINDF*CK met André van Duin heeft de uitzending gehaald."

De MINDF*CK Oudejaarsspecial is dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oudejaarsavond op tv: MINDF*CK Oudejaarsspecial met populairste illusies of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV