Oudejaarsavond-films op SBS 9: The Fabulous Baker Boys en The Great Gatsby

Oudejaarsavond-films op SBS 9: The Fabulous Baker Boys en The Great Gatsby
Bekijk ook het overzicht met nieuwe films op streamingdiensten

Kijktip :

Oudejaarsavond is ook uitermate geschikt als feestelijke filmavond. Als je zapt naar SBS 9, ben je de hele avond zoet. Want hier worden vanaf 20.30 uur tot na middernacht The Fabulous Baker Boys en The Great Gatsby uitgezonden.

The Fabulous Baker Boys, 31 december om 20.30 uur op SBS 9
The Fabulous Baker Boys is een muzikale dramafilm uit 1989 met onder anderen Jeff Bridges, Michelle Pfeiffer en Beau Bridges. Het verhaal draait om de broers Jack en Frank Baker, die al jaren samen pianospelen. Om genoeg geld te verdienen nemen ze de mooie Suzie Diamond aan als zangeres. Maar als de relatie tussen Jack en Suzie opbloeit, zorgt dat voor de nodige spanningen.

The Great Gatsby, 31 december om 22.45 uur op SBS 9
The Great Gatsby is een film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, uit 2013. Het verhaal speelt zich af in 1922 en gaat over schrijver en handelaar op Wall Street, Nick. Hij voelt zich aangetrokken tot het verleden en de levensstijl van zijn buurman, miljonair Jay Gatsby. En Nick raakt verzeild in een wereld die draait om geld, illusies, liefde en bedrog.

Mocht je deze films al hebben gezien, dan kun je natuurlijk op Oudejaarsavond ook een film kijken die wordt aangeboden op een van de streamingdiensten. Bekijk hier alle nieuwe releases van december 2019 op Netflix, Videoland, Disney Plus, NPO Start Plus en Ziggo.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oudejaarsavond-films op SBS 9: The Fabulous Baker Boys en The Great Gatsby of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV