Oud & Nieuw: Beleef een muzikale avond op NPO 3

Oud & Nieuw: Beleef een muzikale avond op NPO 3
Met De Toppers, ABBA en Muziekfeest Van Het Jaar

Kijktip :

Hoe kun je het nieuwe jaar inluiden zonder goede muziek? Mocht je Oudejaarsavond graag van een vrolijke muzikale noot voorzien, dan is het zeker een goed plan om NPO 3 op te zetten, want hier kun je de hele avond en nacht genieten van concerten en muzikale feesten.

ABBA In Concert
ABBA scoorde een van de grootste Oud en Nieuw-hits met Happy New Year en mag 31 december op televisie dan ook niet ontbreken. Op deze Oudejaarsavond wordt van ABBA de concertregistratie uitgezonden van een show die de Zweedse dames en heren in 1979 gaven in het Wembley Stadion in Londen.

ABBA In Concert is dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna ABBA In Concert terugkijken bij Gids.tv.

Toppers In Concert 2019
De Toppers zijn voor velen het grootste muzikale uitje van het jaar en op Oudejaarsavond wordt deze knalfuif dan ook op tv uitgezonden. Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom hadden voor deze vijftiende editie een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, zoals The Weather Girls en Snollebollekes en zetten zo als vanouds de Johan Cruijff Arena op z’n kop.

Toppers In Concert 2019 is dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) om 21.30 uur en daarna ’s nachts om 02.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Toppers In Concert 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Muziekfeest Van Het Jaar 2019
Het Muziekfeest Van Het Jaar is elke keer een muzikaal spektakel en ook in 2019 was dit weer het geval. Op de laatste avond van 2019 kun je dan ook genieten van de grootse show van Nederlandse artiesten waarin zij hun eigen hits en veel meezingers ten gehore brengen.

Muziekfeest Van Het Jaar 2019 is dinsdag 31 december (Oudejaarsavond) om 23.05 uur en daarna ’s nachts om 04.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Muziekfeest Van Het Jaar 2019 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud & Nieuw: Beleef een muzikale avond op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV