Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 1

Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 1
Kijktips voor zaterdag 28 december 2019 tot zaterdag 4 januari 2020

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. Aladdin (Disney+, 29 december)
Leuk nieuws voor de liefhebbers van de Genie van Will Smith: vanaf zondag is het mogelijk om Aladdin te streamen! Bekijk hier waar je Aladdin kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Aladdin.

2. Rambo: Last Blood (Pathé Thuis)
Het "laatste" deel uit de Rambo-franchise was geen doorslaand succes, maar is zeker leuk voor de actieliefhebbers om thuis nog eens lekker op de bank met wat popcorn te bekijken. Bekijk hier waar je Rambo: Last Blood kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Rambo: Last Blood.

Gloednieuwe series

3. Baantjer: Het Begin, S1 (Videoland, 31 december)
Heb je genoten van de nieuwe Baantjer-film? Dat komt dan goed uit, want vanaf oudjaarsavond kan je meer avonturen van De Cock met C-O-C-K gaan bekijken! Bekijk hier waar je Baantjer: Het Begin kunt bekijken.

4. Years and Years (NPO Start Plus, 1 januari 2020)
Een spannende en humoristische serie over een familie in roerige tijden. Emma Thompson shined als een rechtspopulistische politica, op zich al reden genoeg om eens een kijkje te nemen. Bekijk hier waar je Years and Years kunt bekijken.

5. El Vecino (Netflix, 31 december)
Je zou maar een superheld als buurman hebben... Dat ontdekt Jesse Ramon. Zijn buurman Javier, een knappe journalist, is in feite de beroemde superheld Titan. Bekijk hier waar je El Vecino kunt bekijken.

6. Dracula (Netflix, 4 januari 2020)
Een unieke samenwerking tussen de BBC en Netflix zorgt voor deze spannende (horror)serie met Claes Bang in de hoofdrol. Bekijk hier waar je Dracula kunt bekijken.

Kijktip

Elke week zetten wij een film of serie centraal die wij bestempelen als kijktip voor de komende week.

7. Nieuwjaarsdag (1 januari 2020)
Nieuwjaarsdag is deze week de kijktip. En nee, dat is geen nieuwe film. Op nieuwjaarsdag verschijnen een he-le-boel mooie films op de verschillende streamingdiensten. Netflix pakt uit met Mamma Mia, drie Jason Bourne-films en drie Jurassic Park-films. Ondertussen komt Disney+ met vijf X-Men films en vijf Ice Age films! Genoeg om uit te kiezen. Kruip dus op nieuwjaarsdag achter de beeldbuis!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV