Vanavond op tv: Docu Marco Borsato - De weg naar De Kuip & het beste van Chateau Meiland

Vanavond op tv: Docu Marco Borsato - De weg naar De Kuip & het beste van Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 december

Kijktip :

In de documentaire De weg naar De Kuip wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. In deze docu vertelt Marco op een persoonlijke manier hoe hij deze weg heeft ervaren. Ook kunnen we zien hoe de samenwerking Marco, Armin, Davina Michelle en John Ewbank leidt tot de mega-hit Hoe het danst.

Afscheid Piet Paulusma
In de speciale uitzending Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland zijn de hoogtepunten van het razend populaire SBS6-programma Chateau Meiland te zien. Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, delen hun favoriete momenten uit het programma. Voor de kijker die een wat informatiever programma wil zien is er op de maandagavond het NOS Jaaroverzicht Journaal. Hierin zie je de belangrijkste nieuwsfragmenten uit 2019. Verder kun je vanavond het volgende verwachten: Andere Tijden Special: De jaren 2000-2010 met Hans Goedkoop, een documentaire-roadmovie Wimpie & de Domino's on tour met Dieuwertje Blok en het afscheid van Piet Paulusma bij Hart van Nederland.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Wimpie & de Domino's on tour

NPO 1
19:00 uur

In deze documentaire-roadmovie wordt Wimpie & de Domino's, een 'verstandelijk gehandicapte rock-'n-rollband uit Amsterdam', gevolgd tijdens hun tour in Frankrijk. De vijf afleveringen zijn deze week elke dag om 19:00 uur te zien op NPO 1. Vriendin van de band Dieuwertje Blok gaat met ze mee en zij verwelkomt 'de Wimpies', zoals ze zichzelf ook wel noemen.


Special: Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

In deze speciale uitzending zijn de hoogtepunten van het razend populaire realityprogramma Chateau Meiland te zien. Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, delen hun favoriete momenten uit het programma.


Special: NOS Jaaroverzicht Journaal

NPO 1
20:35 uur

Het jaaroverzicht van het NOS Journaal gaat over een jaar van verdeeldheid, van tegenstellingen, van de barricades. Winfried Baijens blikt terug op het nieuwsjaar 2019. Van klimaatdemonstranten, boeren, leraren tot brexit. Toch vonden Nederlanders ook verbinding: samen juichen, samen vieren, samen herdenken.


Andere Tijden Special: De jaren 2000-2010

NPO 2
21:10 uur

In deze speciale aflevering van Andere Tijden blikt presentator Hans Goedkoop terug op het eerste decennium van de 21ste eeuw, met als titel Tussen terreur en de Toppers. Terwijl de eerste iPhone verkocht wordt in Nederland, Hyves ongekend populair is, UGGs het straatbeeld sieren en Mark Rutte meedanst met de vrolijke klanken van de Toppers, is de voormalige VVD'er met zijn PVV de grote winnaar van de Kamerverkiezingen van 2010.Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

SBS 6
21:30 uur

In de documentaire De weg naar De Kuip wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat het tijd is om weer terug te gaan naar De Kuip. In 'de weg naar de Kuip' vertelt Marco op een persoonlijke manier hoe hij deze weg heeft ervaren. Hij is betrokken bij vele aspecten die de organisatie van een concert met zich meebrengen. We zijn ook getuige hoe de samenwerking Marco, Armin, Davina Michelle en John Ewbank leidt tot de mega-hit Hoe het danst.


Hart van Nederland: afscheid Piet Paulusma

SBS 6
22:30 uur

In de late editie van Hart van Nederland is het afscheid van weerman Piet Paulusma te zien. Hij zal voor het laatst op SBS6 zijn bekende weerpraatje houden. Paulusma vertrekt naar NPO 1, waar hij vanaf woensdag 1 januari elke dag rond 17:55 het weer zal presenteren. SBS6 krijgt een nieuwe weerdienst, Weer.nl, met nieuwe weerpresentatoren. Bekijk hier wie het weer op SBS6 gaan presenteren.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Docu Marco Borsato - De weg naar De Kuip & het beste van Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV