Wat is Nieuwjaarsdag op televisie te zien?

Wat is Nieuwjaarsdag op televisie te zien?
Van Nieuwjaarsconcert, Freek de Jonge tot Van der Valk

Kijktip :

Na een nacht te hebben doorgehaald met champagne en oliebollen is Nieuwjaarsdag een uitgelezen ‘uitbuikdag’. Dan is het zeker fijn om op de eerste dag van 2020 de televisie aan te zetten en weg te dromen bij allerlei tv-programma’s. Maar wat is er op Nieuwjaarsdag eigenlijk allemaal op televisie te zien?

Postcodeloterij: The Biggest Quiz
Wie meer zin heeft in een heerlijke entertainmentshow, kan zappen naar RTL 4. Want Beau van Erven Dorens is hier te zien met de gloednieuwe spelshow Postcode Loterij: The Biggest Quiz. Hierin proberen kandidaten zo veel mogelijk geld te verdienen door de juiste kluizen te openen.

Postcode Loterij: The Biggest Quiz is op woensdag 1 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Postcode Loterij: The Biggest Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Freek de Jonge: De Lachgasfabriek
Freek de Jonge kan niet ontbreken op de eerste dag van het nieuwe jaar en je kan bij NPO dan ook genieten van zijn theatershow De Lachgasfabriek. Volgens de cabaretier zelf is het geen oudejaarsconference maar een ‘jaarconference’, omdat hij niet het nieuws van 2019 bespreekt maar juist ingaat op het grotere geheel en verband.

Freek de Jonge: De Lachgasfabriek is op woensdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna Freek de Jonge: De Lachgasfabriek terugkijken bij Gids.tv.

Van der Valk
Van der Valk is een gloednieuwe serie die op 1 januari van start gaat. Het is een Britse misdaadserie die draait om de Amsterdamse detective Piet van der Valk die allerlei misdrijven in Amsterdam probeert op te lossen. In de eerste aflevering wordt hij geconfronteerd met een lijk van een student dat wordt gevonden in de Amsterdamse haven.

Van Der Valk is vanaf woensdag 1 januari 2020 om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan Van der Valk terugkijken bij Gids.tv.

Jochem Myjer: Adem In, Adem Uit
Wie wel een flinke opkikker kan gebruiken moet zeker afstemmen op SBS 6. Want de immens populaire theatershow van Jochem Myjer, Adem In, Adem Uit wordt hier uitgezonden. De cabaretier zal met zijn energie en grappen de tv-kijkers even goed wakker schudden.

Adem In, Adem Uit is 1 januari (Nieuwjaarsdag) om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Daarna kun je Jochem Myjer’s Adem In, Adem Uit terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwjaarsconcerten
Op Nieuwjaarsdag is het natuurlijk ook tijd voor Nieuwjaarsconcerten. Een traditie die door veel mensen graag vanuit de luie stoel wordt bekeken en op 1 januari zijn dan ook verschillende programma’s om uit te kiezen: het nieuwjaarsoptreden van Wiener Philharmoniker in Wenen en het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble.

Het Nieuwjaarsconcert van Wiener Philharmoniker is woensdag 1 januari 2020 om 11.15 uur te zien bij NPO 1. Je kunt daarna het Nieuwjaarsconcert vanuit Wenen terugkijken via Gids.tv.

Het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble is woensdag 1 januari 2020 om 18.55 uur te zien bij NPO 2. Je kunt daarna het Nieuwjaarsconcert van NBE terugkijken via Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat is Nieuwjaarsdag op televisie te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier