Vanavond op tv: Start De Bauers In Argentinië, terugkeer Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Ik Vertrek en meer

Vanavond op tv: Start De Bauers In Argentinië, terugkeer Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Ik Vertrek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 januari

Kijktip :

Op de tweede dag van 2020 kun je als tv-kijker kiezen uit allerlei interessante programma’s. Zo kun je de Nationale Blaastest doen, genieten van nieuwe afleveringen van Ik Vertrek, Is Er Een Dokter In De Zaal? en Mr. Frank Visser Doet Uitspraak en gaat de nieuwe realityserie van Frans Bauer van start. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Nationale Blaastest

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

De quiz 'De Nationale Blaastest' gaat over alcohol en de gevolgen ervan. Sophie Hilbrand stelt de 20 vragen aan de BN'ers en het publiek in de studio. Met deze quiz kom je alles te weten over wat drank met je lichaam en geest doet. Ook komen de keiharde cijfers en nuchtere feiten van de geschiedenis van alcohol voorbij. In welke cocktail zit geen alcohol? Waar komt gin vandaan? Hoe werkt een blaastest? Wanneer ben je een zware drinker of juist niet? Hoe snel bereikt alcohol je bloed? En wat is het beste anti-katermiddel?

Deelnemers
De BN'ers die meedoen aan De Nationale Blaastest:

Victor Abeln

Barman in First Dates

Tatum Dagelet

Actrice en presentatrice

Roos Schlikker

Schrijver en journalist

Wolter Kroes

Zanger

Hugo Kennis

Kok, acteur en presentator op 24Kitchen

Midas Dekkers

Bioloog, presentator en schrijver


Nieuw: De Bauers In Argentinië

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska bereiden zich voor op hun reis naar Argentinië en hebben een ontmoeting met bandoneonist Carel Kraayenhof. Eenmaal in Argentinië trappen de Bauers een balletje op het heilige gras waar ooit Diego Maradona zijn carrière begon. In het prachtige Andesgebergte maken ze een wandeling met lama's. Verder hebben ze een ontmoeting met locals en Nederlanders die daar leven.


Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond is Mr. Frank Visser Doet Uitspraak weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21.30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist deze week af naar Amsterdam-Noord, waar de ras-Jordanese Sophie in de clinch ligt met haar buurvrouw Ria. Die zou namelijk 's avonds naar binnen gluren, tegen de ramen kloppen en zelfs hondendrollen in haar tuin gooien. Ria vindt haar buurvrouw gestoord en wijst alle beschuldigingen van de hand. Ze is druk met de zorg voor haar gehandicapte zus en heeft helemaal geen tijd om te gluren bij de buren. Inmiddels is het een behoorlijke toestand in Noord en heeft Sophie haar buurvrouw op straat uitgescholden. Hoogste tijd dus dat mr. Visser zich met deze hoofdstedelijk twist bemoeit en de kijvende partijen tot de orde roept.


Terug: Is Er Een Dokter In De Zaal?

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

In de gezondheidsquiz Is Er Een Dokter In De Zaal? stelt de Vlaamse komiek Philippe Geubels ook in het nieuwe seizoen weer allerlei gezondheidsvragen aan bekende deelnemers. Uiteraard met een vleugje humor. Twee duo's nemen het tegen elkaar op en moeten in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende gezondheidsvragen. De twee teams proberen de vragen te beantwoorden, maar als ze er niet uitkomen, kunnen ze altijd de dokter in de zaal om hulp vragen.

Deelnemers
De deelnemers in de eerste aflevering zijn:

Erik van Looy

Filmregisseur en quizpresentator

Nynke de Jong

Journaliste en schrijfster

Roué Verveer

Cabaretier, presentator en acteur

Rick Brandsteder

Presentator


Ik Vertrek: nieuwe afleveringen

NPO 1
NPO 1
22:55 uur

2020 begint met vier dagen achter elkaar een nieuwe aflevering van Ik Vertrek, het programma waarin gezinnen hun geluk in het buitenland beproeven. In deze aflevering het verhaal van de familie Hammink in Oostenrijk. Na vijftien jaar elke dag in een auto te hebben gezeten, is rijschoolhouder Martin Hammink toe aan iets anders. Hij koopt een enorm hotel met 21 kamers in het Oostenrijkse Gries im Sellrain. Dat zijn vrouw Linda een hekel aan sneeuw heeft, mag de pret niet drukken. Samen runnen ze al jaren de rijschool, dus ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Aangezien ze ook nog tijd voor hun vier kinderen Tim, Daan, Lotte en Sterre willen hebben, gaat Linda's broer Anton mee. Hij zal de keuken bestieren. Tijd voor inwerken is er niet, want ze nemen een draaiend hotel over en hebben meteen al een boeking van twintig personen. Terwijl Linda en Martin zich opmaken voor de enorme vuurdoop, gebeurt er iets heel vervelends: broer Anton scheurt zijn bicep... Nog voordat het wintersportseizoen losbarst, slaat bij Linda en Martin de vermoeidheid toe en ervaren de twee al snel dat het leven van een hoteleigenaar vol uitdagingen zit.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start De Bauers In Argentinië, terugkeer Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Ik Vertrek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier