Recensie: Primal is Nicolas Cage in chaotische B-film

Recensie: Primal is Nicolas Cage in chaotische B-film
Slechte special effects inclusief Famke Janssen

Film :

Aankomende donderdag 13 februari gaat de actiethriller Primal draaien in de Nederlandse bioscopen. In de jaren 90 was Nicolas Cage één van de grootste Hollywoodsterren, nu lijkt zijn carrière echt zinkende op een schip vol wilde dieren en een extreem gevaarlijke huurmoordernaar. Lees hier de filmrecensie van Primal.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Witte jaguar
Het verhaal speelt zich deels af op een Spaans vrachtschip met exotische en dodelijke dieren uit de Amazone die door 'jager' Frank Walsh in het diepste geheim naar de Verenigde Staten worden gebracht, samen met een huurmoordenaar die aan de VS wordt uitgeleverd. De huurmoordenaar ontsnapt en laat de wilde dieren vrij, waardoor er chaos ontstaat op het schip.

Nicolas Cage en Famke Janssen in de film 'Primal'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Na de tenenkrommende film Looking Glass (2018, IMDb-score 4,6) lukt het Cage maar niet om een sterke film af te leveren. Ook deze Primal valt tegen. Een mager verhaal, wisselende special effects en weinigzeggende hoofdpersonages. Dan even over de Nederlandse actrice in deze film: Famke Janssen. Niets mis met botox hier of fillers daar, maar erg jammer dat zij niets meer kan zeggen met haar gezicht, die een injectienaald teveel heeft gebruikt. Een plus van deze actiefilm is de huurmoordenaar (vertolkt door Kevin Durand). Zijn karakter is best eng en weet ook de boel nog een beetje wakker te houden. Voor een zondagmiddag op de bank misschien aardig, maar anders gewoon overslaan. 1,5 ster.

Cast
Naast Nicolas Cage (Face/Off) en Famke Janssen (When They See Us) is ook Kevin Durand (Smokin' Aces) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nick Powell (Outcast).

Primal is vanaf 13 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Actie. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score 4,8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Primal is Nicolas Cage in chaotische B-film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV