Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 2

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 2
Kijktips voor 4 tot 11 januari 2020

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend gelijk nog even wil bingen!


1. IT: Chapter Two (Pathé Thuis, 1 januari)
27 jaar na hun eerste aanvaring met de moordende clown Pennywise moeten de - inmiddels volwassen geworden -kinderen het opnieuw tegen hun grootste vijand opnemen. Bekijk hier waar je IT: Chapter Two nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van IT: Chapter Two.


2. Dracula, S1 (Netflix, 4 januari)
De Deense acteur Claes Bang zal Dracula spelen, terwijl John Heffernan de rol van Jonathan Harker speelt. Deze serie is gemaakt door de BBC i.s.m Netflix. Bekijk hier waar je Dracula kunt bekijken.

Komende week

De nieuwe releases voor de komende week


3. Grey's Anatomy (Videoland en Ziggo, 6 januari)
Vanaf dinsdag 7 januari start het 16e seizoen van deze langlopende ziekenhuisserie op Net 5. Ter voorbereiding hierop maken zowel Videoland als Ziggo de eerste vijftien seizoenen beschikbaar om te bingen. Bekijk hier waar je Grey's Anatomy kunt bekijken.


4. The Last Kingdom, S3 (Netflix, 9 januari)
Het derde seizoen van The Last Kingdom, met een bijrol van Tygo Gernandt, verschijnt op 9 december op de rode N. Bekijk hier waar je The Last Kingdom kunt bekijken.


5. Treadstone, S1 (Amazon Prime, 10 januari)
Een bijzondere serie uit de stal van Jason Bourne. Alhoewel Bourne zelf niet te zien is in deze spinoff, is het zeker het kijken waard. Bekijk hier waar je Treadstone kunt bekijken.


6. Titans, S2 (Netflix, 10 januari)
Het eerste seizoen van Titans was een groot succes op Netflix in Nederland, vooral bij de fans van series als Gotham. In het tweede seizoen zien we het debuut van Superboy. Bekijk hier waar je Titans kunt bekijken.


7. Hoogvliegers, S1 (NPO Start, 11 januari)
De Nederlandse Top Gun en een echt prestigeproject van de publieke omroep: Twee omschrijvingen voor deze nieuwe serie. In de hoofdrollen: Josha Stradowski, Soy Kroon en Sinem Kavus. Bekijk hier waar je Hoogvliegers kunt bekijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV