Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, eerste aflevering talkshow Op1 en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, eerste aflevering talkshow Op1 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 januari

Kijktip :

De eerste maandag van 2020 begint met de terugkeer van enkele vertrouwde programma's (onder meer Married at First Sight), maar ook met het veelbesproken experiment van de NPO. Vanavond is namelijk de eerste aflevering van de talkshow Op1. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Married at First Sight

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Het liefdesexperiment Married at First Sight is vanaf vanavond terug op RTL 4. Met dit seizoen twee afleveringen per week: elke maandag én dinsdag om 21:30 uur. Uit de 3500 singles die zich aanmeldden hebben de experts twaalf kandidaten geselecteerd die samen zes koppels vormen. In deze extra lange aflevering worden de eerste twee koppels onthuld en voorgesteld. Carlo Boszhard is de nieuwe presentator van het programma en volgt het bijzondere traject op de voet.


Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik vertrek-stel: Hans en Karin, ook wel bekend als 'De Scheetjes', op Bonaire. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is elke maandag om 20:30 uur te zien. Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Ze hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd.


Terug: De slechtste chauffeur van Nederland

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Vanaf vanavond krijgen weer zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. De afvalrace is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Het zesde seizoen zit vol met nieuwe oefeningen, zoals manoeuvreren met een caravan achter de auto, het slepen van een defecte auto en de puzzeltocht 'Hollands Dijkje', waarin allerlei dagelijkse verkeerssituaties worden nagebootst.


Nieuw: 100 jaar jong

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. In de eerste aflevering gaat Gordon met de 103-jarige Sam mee boodschappen doen en bezoeken ze de Grote Kerk van Vlaardingen. De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen.


Nieuw: talkshow Op1

NPO 1
NPO 1
22:25 uur

Vanavond start de nieuwe NPO 1-talkshow Op1. Elke werkdag om 22:25 uur met vijf wisselende duo's met ieder een vaste dag. Op1 moet een herkenbaar programma worden met "elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen", aldus de NPO. De eerste aflevering wordt gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Lees hier meer over de presentatieduo's van Op1.


Reportage: Lauren bezoekt Rastafari-gemeenschap

NPO 3
NPO 3
22:25 uur

Lauren Verster is deze week bij de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika. De meeste mensen kennen rasta's alleen van hun dreadlocks, de liefde voor Bob Marley-muziek en het roken van wiet. Lauren ontdekt dat wiet inderdaad heel belangrijk is. Het wordt beschouwd als kruid en niet als drugs en daarom wordt het al vanaf hele jonge leeftijd gerookt. Gedurende haar verblijf ontdekt Lauren ook dat deze mensen gelukkig zijn met weinig luxe, als ze maar kunnen leven in vrijheid en volgens de rituelen van de Rastafari.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight, eerste aflevering talkshow Op1 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier