Recensie: Charlie's Angels is er eentje voor de thuiskijkers

Recensie: Charlie's Angels is er eentje voor de thuiskijkers
Geen enkele (top)acteur overtuigd

Film :

Vanaf donderdag 8 januari draait de nieuwe film Charlie's Angels in de Nederlandse bioscopen. Waar Sony Pictures in 2019 met de hervertaling van Men in Black flopte, proberen ze het nu met de instant classic Charlie's Angels. Slaagt deze film wel? Lees hier de filmrecensie van Charlie's Angels

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Vrouwen
Sabina Wilson (Kristen Stewart) is een feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal vaardigheden. Jane Kano (Ella Balinska) is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin (Naomi Scott) is een getrainde wetenschapper. Het trio wordt samengebracht binnen de geheime Townsend Agency waar ze bijgestaan worden door Bosley (Elizabeth Banks). De drie vrouwelijke privédetectives ondernemen een levensgevaarlijke missie waarin ze diverse landen aandoen en als een echt team leren samen te werken.

Kristen Stewart, Ella Balinska en Naomi Scott in 'Charlie's Angels'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
In eerste instantie lijkt deze film een schaamteloze remake van het geliefde Charlie's Angels uit 2000. Als je verder in de film komt, merk je dat de Angels in deze film een hele goede 'chemistry' met elkaar hebben. Uiteindelijk vermaakt deze film ons wel, maar is er eigenlijk niemand die uitblinkt: Niet de acteurs, niet de regisseur, niet het scenario en niet de effecten. Een leuke zaterdagavond op de bank met magnetronpopcorn: 2 sterren.

Cast
Naast Kristen Stewart (Seberg) en Naomi Scott (Aladdin) spelen ook Patrick Stewart (Logan), Djimon Hounsou (Shazam) en Ella Balinska (A Modern Tale) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2).

Charlie's Angels is vanaf 8 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 118 minuten. IMDb-score: 4,1.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV