Winston Gerschtanowitz komt met nieuwe quiz 50/50

Winston Gerschtanowitz komt met nieuwe quiz 50/50
Vanaf 20 januari dagelijks op SBS 6

Nieuws :

SBS 6 komt vanaf 20 januari met een nieuwe, dagelijkse kennisquiz: 50/50. Winston Gerschtanowitz is de presentator van dienst en stelt elke dag aan twee kandidaten maar liefst vijftig verschillende vragen. Wie gaat er met de pot vandoor?

Uiteenlopende onderwerpen
In een halfuur moeten de twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Welke provincie telt bijvoorbeeld de meeste inwoners, Noord-Holland of Zuid-Holland? En wie is de topscorer van het Nederlands elftal, Patrick Kluivert of Robin van Persie? En van Eminem tot Einstein en Picasso tot de Pyreneeën: alles komt voorbij.

Flinke pot
Bij elke vraag krijgen de kandidaten twee mogelijke antwoorden, en bij elk goed antwoord verdient de kandidaat vijftig euro in je eigen pot en mag die naar de volgende vraag. Wanneer de kandidaat een vraag fout beantwoord, gaat de beurt naar de tegenstander. In de eerste 49 vragen moet geprobeerd worden zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden, om bij de vijftigste vraag de pot binnen te halen.

De nieuwe kennisquiz is 50/50 is vanaf maandag 20 januari dagelijks om 18.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van 50/50 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Winston Gerschtanowitz komt met nieuwe quiz 50/50 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV