Keiharde actiefilm John Wick woensdag te zien op RTL 7

Keiharde actiefilm John Wick woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

De carrière van acteur Keanu Reeves is met de nodige ups en downs verlopen, maar met de knallende actiefilm John Wick maakte hij in 2014 een daverende comeback. John Wick is op woensdag 27 mei te zien op RTL 7, en je kunt John Wick streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Reeves vertolkt het gelijknamige titelpersonage. Deze op het oog ijskoude John Wick heeft een legendarische status verworven vanwege zijn opdrachten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden echter achter zich gelaten en leeft nu in luxe in New York met zijn puppy Daisy, met wie hij graag door de stad rijdt in zijn Ford Mustang. Dan breken gewelddadige gangsters echter in zijn huis in, waarbij ze Daisy vermoorden en Wicks auto stelen. Nu zint hij op wraak.

Spetterende scènes
Net als de huurmoordenaar Wick werd acteur Reeves gedurende de jaren negentig legendarisch dankzij zijn rollen in filmklassiekers als Point Break, Speed en The Matrix. Daarna werd het relatief stil rond hem, maar in 2014 kwam hij terug met de fantastische actiefilm John Wick. Een daverend succes, waarmee hij zichzelf opnieuw tot populaire actieheld lanceerde. De film zit vol spetterende actiescènes, waar je mond van openvalt. Genieten geblazen - ook van de vervolgen, John Wick: Chapter 2 (2017) en John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019).

De film John Wick (2014) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 27 mei om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keiharde actiefilm John Wick woensdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV