Vanavond bij Op1: Frans Bauer, Irene Moors, Sinan Can en meer

Vanavond bij Op1: Frans Bauer, Irene Moors, Sinan Can en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 7 januari 2020

Kijktip :

Vanavond (dinsdag 7 januari) in Op1 staat weer een nieuw presentatieduo centraal. Elke werkdag zal een ander presentatieduo de talkshow voor hun rekening nemen. Op de dinsdagavond zijn dat Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Gasten tweede aflevering Op1

Frans Bauer

Zanger

Sinan Can

Programma- en documentairemaker

Irene Moors

Presentatrice

Onderwerpen
De tweede aflevering wordt gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana die vanaf vanavond iedere dinsdag te zien zijn als presentatieduo van Op1. Zij spreken met volkszanger Frans Bauer over zijn nieuwe theatertour waarmee hij vanaf januari het land doortrekt. Verder vertelt programmamaker Sinan Can over de nieuwe docuserie De Lokroep, waarin hij samen met researcher Danielle van Lieshout te zien is. Ook schuift Irene Moors aan voor Omroep MAX Doorbakken, de spin-off van Heel Holland Bakt. In 1988 begon ze ooit bij de NCRV, een jaar later verhuisde ze naar de commerciële zender RTL Veronique. Nu 30 jaar later is ze weer terug bij de publieke omroep.

De nieuwe talkshow Op1 is vanaf maandag 6 januari elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Frans Bauer, Irene Moors, Sinan Can en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV