Nieuw programma Gefileerd met Jennifer Hoffman start donderdag

Nieuw programma Gefileerd met Jennifer Hoffman start donderdag
Heftige confrontatie met de voedselindustrie

Kijktip :

Vanaf donderdag 9 januari is het nieuwe programma Gefileerd, dat wordt gepresenteerd door Jennifer Hoffman, te zien op NPO 3. De actrice/presentatrice gaat op reis naar Thailand, waar ons voedsel spotgoedkoop wordt geproduceerd. Een schokkende confrontatie met de werkelijkheid.

Achter de schermen
Hoffman gaat met vijf 'foodies' naar Zuidoost-Azië, waar de door voedsel geobsedeerde jongeren een blik achter de schermen kijken in de schimmige wereld van de voedselindustrie. In Thailand komen ze erachter wie de echte prijs betaalt voor lekker en goedkoop voedsel, want onze onwil om hoge prijzen te betalen gaat ten koste van het welzijn van de Thaise werknemers én veel dieren.

Kippen ruimen
De deelnemers gaan werken en wonen zoals de mensen die ons voedsel produceren. In de eerste aflevering worden ze direct behoorlijk op de proef gesteld, want Jennifer neemt ze mee naar een enorme Thaise 'kippenfarm'. Daar moeten ze direct de handen uit de mouwen steken: hen wordt gevraagd te helpen bij het 'kippen ruimen', ook al zijn nog niet alle kippen helemaal overleden.

Het nieuwe programma Gefileerd is vanaf donderdag 9 januari wekelijks om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Gefileerd terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Gefileerd met Jennifer Hoffman start donderdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV