Over mijn lijk vanaf donderdag terug op NPO 1

Over mijn lijk vanaf donderdag terug op NPO 1
Tim Hofman volgt ongeneeslijk zieke mensen

Kijktip :

In april 2006 begon het spraakmakende programma Over mijn lijk van BNN, een programma dat oprichter Bart de Graaff trots zal hebben gemaakt. De presentator van Over mijn lijk volgt namelijk (jonge) mensen die door een ongeneeslijke ziekte snel zullen overlijden. Het nieuwe seizoen begint op donderdag 9 januari.

Hoogte- en dieptepunten
Sinds september 2018 is Tim Hofman de presentator van Over mijn lijk, en ook dit seizoen neemt hij weer voor zijn rekening. Een half jaar lang volgt hij de ongeneeslijk zieke jongeren, met alle hoogte- en dieptepunten van dien. Op die manier krijgt de kijker een unieke blik in het leven van de inspirerende jongens en meiden.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering maakt Tim kennis met de jongeren die hij gaat volgen. Hij ontmoet Lotte, die opnieuw gaat trouwen, Jeroen, die op wintersport is met vrienden, Fabienne, die dolgraag wil gaan studeren, en Alex, die een spannende uitslag krijgt. Verder volgt Tim Mirjam, die de diagnose baarmoederhalskanker kreeg.

Het nieuwste seizoen van Over mijn lijk is vanaf donderdag 9 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Over mijn lijk vanaf donderdag terug op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV