Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: o.a. Danny en Daley Blind

Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: o.a. Danny en Daley Blind
Presentator gaat ook langs bij Sigrid Kaag en Tom Waes

Kijktip :

Naast de TV Show op reis en Rooijakkers over de vloer (de opvolger van Van der Vorst ziet sterren) is sinds kort ook het vergelijkbare Evenblij maakt vrienden op televisie te zien. Deze vrijdag (10 januari) gaat Frank Evenblij langs bij onder anderen Danny en Daley Blind.

Danny Blind en zoon Daley
Allereerst een bezoek aan de bijzondere voetbalfamilie Blind. Vader Danny en zoon Daley vertellen in het ouderlijk huis een openhartig verhaal over de persoonlijke band die ze met elkaar hebben. Ze geven echter ook toe dat hun professionele relatie binnen Ajax en het Nederlands elftal soms pittig is verlopen. Ook Danny's vrouw Yvonne, Daley's vrouw Candy Rae én de kersverse (klein)zoon Lowen schuiven aan.

Sigrid Kaag
Daarnaast bezoekt Evenblij minister Sigrid Kaag. Hij heeft besloten om de minister het échte Den Haag te laten zien, waar hij zelf opgroeide. Dat is broodnodig, want Kaag heeft als diplomaat langer in het buitenland dan in Nederland gewoond. In een verrassend informele sfeer praten zij over de stad die hen bindt, maar uiteraard ook over politiek en haar ambities.

Tom Waes
Tot slot gaat Evenblij naar het Vlaamse Schoten, waar hij een afspraak heeft met Tom Waes - misschien wel de populairste Belg van België. Maar liefst tweederde van de Belgen zit aan de buis gekluisterd als hij op tv is met programma's als Reizen Waes. Waes speelt echter ook in de Netflixproductie Undercover. Samen met Evenblij gaat hij naar de set, waar het tweede seizoen wordt opgenomen.

Evenblij maakt vrienden is elke vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV