Oefenwedstrijd Ajax - KAS Eupen live op tv

Oefenwedstrijd Ajax - KAS Eupen live op tv
Wedstrijd live te volgen op Ziggo Sport

Sport :

In het nieuwe jaar zijn de spelers van alle Eredivisieclubs weer teruggekeerd van hun korte vakantie. De feestdagen zijn voorbij en dat betekent dat de voorbereiding op de tweede seizoenshelft in volle gang is. Koploper Ajax zou in Qatar eerst oefenen tegen Galatasaray, maar die wedstrijd gaat niet door; de tegenstander van vandaag is het Belgische KAS Eupen.

Ziggo Sport
Provider Ziggo, de shirtsponsor van Ajax, doet op het kanaal Ziggo Sport op donderdag 9 januari vanaf 17.00 uur live verslag van de wedstrijd. Voor abonnees van Ziggo is deze wedstrijd via het open kanaal van Ziggo Sport te zien (kanaal 14). Abonnees van een andere tv-provider zullen een abonnement op Ziggo Sport moeten hebben om de wedstrijd te kunnen volgen.

Ophef
Zoals gezegd bereidt Ajax zich momenteel in Qatar voor op de tweede seizoenshelft, en dat heeft voor de nodige ophef gezorgd. Niet alleen werd de directie van Ajax gewezen op de effecten van de lange vliegreis op het milieu (terwijl Ajax voor de Champions League-wedstrijd tegen het Franse Lille nog met de trein reisde), ook zijn de arbeidsomstandigheden van de bouwvakkers van de Qatarese stadions belabberd te noemen.

Ajax - KAS Eupen is op donderdag 9 januari vanaf 17.00 uur LIVE te zien op Ziggo Sport.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV