Nederlandse dramaserie Hoogvliegers start zaterdag op NPO 1

Nederlandse dramaserie Hoogvliegers start zaterdag op NPO 1
Groots project van publieke omroep

Kijktip :

Het lijkt nu al één van de grootste series te zijn die de publieke omroep ooit heeft gemaakt: Hoogvliegers. Deze spectaculaire dramaserie is vanaf zaterdag 11 januari acht zaterdagen lang op NPO 1 te zien, direct na de afleveringen van kijkcijferhit Wie is de Mol?

Lees hier waar Hoogvliegers vooruit- en terugkijkt.

Top Gun in de polder
Op basis van de trailer en het verhaal van de serie lijkt Hoogvliegers een soort "Top Gun in de polder" te worden. In de serie worden namelijk een aantal F16-piloten in opleiding gevolgd, met alle bijbehorende opwinding van dien. We leren de achtergrond van de jonge aspirant-vliegers kennen en het wordt duidelijk dat ze allemaal zo hun eigen redenen hebben om straaljagerpiloot te willen worden. Hoe gaan ze om met nieuwe uitdagingen, zware verantwoordelijkheden én de demonen uit hun verleden?

Nederland vs. Rusland
Hoogvliegers begint met de arrestatie van de fictieve Russische separatistenleider Branko Titov. Het is het begin van oplopende spanningen tussen Nederland en Rusland. Ondertussen meldt de ambitieuze Rutger (gespeeld door Josha Stradowski) zich aan bij de Koninklijke Militaire Academie, net als Leyla (Sinem Kavus) en Guus (Soy Kroon). Alle drie proberen ze hun opleiding succesvol af te ronden, maar Rutger draagt een duister geheim met zich mee. Naast Stradowski, Kavus en Kroon hebben ook acteerveteranen als Fedja van Huêt en Gijs Scholten van Aschat een rol in de serie.

De dramaserie Hoogvliegers is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse dramaserie Hoogvliegers start zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV