Nadia Moussaid presenteert nieuw cultuurprogramma Mondo

Nadia Moussaid presenteert nieuw cultuurprogramma Mondo
Vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Kijktip :

Nadia Moussaid, die al bekendheid verwierf als presentatrice van de talkshow Laat op één en als tafeldame bij De wereld draait door, presenteert vanaf zaterdag 11 januari het nieuwe cultuurprogramma Mondo. Kunstenaars laten ons in dit nieuwe programma naar onszelf én de wereld om ons heen kijken.

Cultuurmakers
In elke aflevering van Mondo ontvangt Moussaid enkele cultuurmakers: schrijvers, muzikanten of filmregisseurs uit binnen- of buitenland. Deze mensen bespreken niet alleen hun werk, maar ook de manier waarop ze naar de wereld kijken en hoe ze omgaan met bijvoorbeeld ziekte, liefde en ouderschap. Via meeslepende romans en confronterende documentaires bieden ze ons nieuwe inzichten en zetten ze ons denken op scherp.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Mondo gaat het over 'woke' zijn, met andere woorden: bewust zijn van wat er speelt in de maatschappij. Hoe 'woke' moet kunst zijn? Tijdens de uitzending heeft Moussaid een een-op-eengesprek met de Britse houselegendes van Underworld, komt Ellen Deckwitz langs in de rubriek De blik van... en zijn ook schrijvers Arnon Grunberg en Philip Huff, theatermaker Wieke ten Cate en rapper Akwasi te gast.

Het nieuwe cultuurprogramma Mondo is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Mondo terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nadia Moussaid presenteert nieuw cultuurprogramma Mondo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV