Proefkonijnen vanaf maandag terug met twee nieuwe presentatoren

Proefkonijnen vanaf maandag terug met twee nieuwe presentatoren
Populairwetenschappelijk programma komt met nieuw seizoen

Kijktip :

Na de illustere duo's Dennis Storm/Valerio Zeno en Geraldine Kemper/Jan Versteegh is het vanaf maandag 13 januari de beurt aan het derde presentatieduo van Proefkonijnen: Jurre Geluk van Kaj van der Ree. Zij zullen in het nieuwe seizoen weer de gekste proeven doen.

Bizarre vragen
In het programma Proefkonijnen krijgen de twee presentatoren van dienst elke uitzending een aantal bizarre vragen ingezonden, waar ze het antwoord op proberen te vinden. Het programma haalde in het verleden het nieuws door enkele opmerkelijke fragmenten: zo werden de hersens buiten werking gezet, werd er geblinddoekt auto gereden, aten Dennis en Valerio elkaars vlees en werden er weeën bij ze opgewekt.

Eerste aflevering
Kortom: Proefkonijnen zoekt het antwoord op vragen die eerst misschien niet bij je waren opgekomen, maar waarvan je het antwoord absoluut wilt weten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen proberen Jurre Geluk en Kaj van der Ree het gerecht hete bliksem op te warmen met échte bliksem en onderzoeken ze of je een scheet naar bloemetjes kunt laten ruiken.

Het nieuwe seizoen van Proefkonijnen is vanaf maandag 13 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Proefkonijnen terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Proefkonijnen vanaf maandag terug met twee nieuwe presentatoren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier