Nieuw seizoen Uitstel van executie begint maandag op RTL 4

Nieuw seizoen Uitstel van executie begint maandag op RTL 4
Martijn Krabbé als reddende engel

Kijktip :

Vanaf maandag 13 januari is het nieuwe seizoen van Uitstel van executie te zien op RTL 4. Opnieuw komt presentator Martijn Krabbé opdraven als reddende engel voor mensen die financieel behoorlijk in de penarie zitten. Kan hij ze een toekomst zonder geldzorgen geven?

Veilig
De mensen die in Uitstel van executie worden geportretteerd zitten financieel volledig aan de grond. Het water staat ze aan de lippen, want ze hebben van hun hypotheekverstrekker te horen gekregen dat hun huis op een veilig zal worden gekocht. Dat is het signaal voor Krabbé en zijn team van specialisten om deze mensen de helpende hand te bieden.

Hulpplan
Terwijl Krabbé het emotionele verhaal van de mensen aanhoort, gaat het team keihard aan de slag om een gedegen hulpplan op te zetten. Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de keiharde veilinghamer en onherroepelijke financiële schade.

Het nieuwe seizoen van Uitstel van executie is vanaf maandag 13 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Uitstel van executie begint maandag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV