Halve finale OKT volleybal live op tv

Halve finale OKT volleybal live op tv
Nederlandse vrouwen tegen Duitsland

Sport :

De Nederlandse volleybalvrouwen staan in de halve finale van het olympisch kwalificatietoernooi. Duitsland is daarin de tegenstander. De wedstrijd is zaterdag 11 januari om 17.15 uur live te zien op NPO 2, Ziggo Sport Docu en een livestream van de NOS, die ook bij Gids.tv te zien is.

Bekijk hier op welk kanaal betaalzender Ziggo Sport Docu te zien is

Groepsfase
Na twee overwinningen in de groepsfase, tegen Azerbeidzjan en Bulgarije, was Nederland al zeker van de halve finale van het OKT in Apeldoorn. De laatste groepswedstrijd tegen Polen ging met 3-1 verloren.

Tegenstander
De tegenstander in de halve finale is de winnaar van de andere groep, Duitsland. Nederland werd door het verlies tegen Polen namelijk tweede in haar eigen groep.

De winnaar van de finale van het OKT gaat naar de Olympische Spelen in Tokio komende zomer.

Ziggo-kanaal
Ziggo Sport doet zaterdag live verslag van de halve finale op het OKT volleybal. Vanwege de andere livesport zaterdagmiddag niet op het hoofdkanaal, maar op het extra (betaal)kanaal Ziggo Sport Docu.

De halve finale met Nederland op het OKT volleybal is zaterdag 11 januari om 17.15 uur te zien op NPO 2, Ziggo Sport Docu en een livestream van de NOS, die ook bij Gids.tv te zien is.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halve finale OKT volleybal live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV