NK veldrijden live te zien via livestream

NK veldrijden live te zien via livestream
Mathieu van der Poel topfavoriet

Sport :

Op zondag 12 januari zijn de NK veldrijden voor mannen en vrouwen in het Brabantse Rucphen. De titelstrijd wordt niet live uitgezonden op tv, maar alleen via een livestream via Gids.tv en AD.nl.

Uitzending
AD-sportjournalist Hidde van Warmerdam blikt vanaf 13.30 uur met oud-wielrenners Thijs Zonneveld en Thomas Dekker vooruit op de kampioenschappen. Oud-wielrenner Marc de Maar en voormalig veldrijder Thijs Al geven het commentaar.

Mannen
De wedstrijd van de mannen begint om 13.45 uur. Mathieu van der Poel is uiteraard de grote favoriet. Als hij onverwachts niet wint, zou het goud voor Lars van der Haar kunnen zijn.

Vrouwen
Bij de vrouwen lijkt het een stuk spannender te worden. Lucinda Brand verdedigt vanaf 15.15 uur haar nationale titel en krijgt onder anderen de in vorm zijnde Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst als zeer goede tegenstanders.

De NK veldrijden 2020 zijn zondag 12 januari vanaf 13.30 uur live te zien via een livestream via Gids.tv en AD.nl. De samenvattingen zijn om 19.00 uur te zien in NOS Studio Sport op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NK veldrijden live te zien via livestream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV