Vanavond bij Op1: Tatum Dagelet, Rop Verheijen, Marlijn Weerdenburg en meer

Vanavond bij Op1: Tatum Dagelet, Rop Verheijen, Marlijn Weerdenburg en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 10 januari 2020

Kijktip :

Vanavond (vrijdag 10 januari) staat weer een nieuw presentatieduo centraal in de talkshow Op1. Elke werkdag zal een ander duo de talkshow voor hun rekening nemen. Vrijdag zijn dat Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Gasten vijfde aflevering Op1

Rop Verheijen

Presentator

Marlijn Weerdenburg

Actrice, presentatrice en zangeres

Tatum Dagelet

Actrice en presentatrice

Sjinkie Knegt

Nederlands Shorttracker

Onderwerpen

  • Shorttracker Sjinkie Knegt liep in 2019 ernstige brandwonden op bij het aansteken van een houtkachel. Zijn vriendin Fenna van der Wal en haar zus Savannah schreven een kinderboek, gebaseerd op het ongeluk van Knegt.

  • In een nieuw seizoen van het NTR-programma Van vader naar moeder gaat presentatrice Tatum Dagelet op pad met kinderen van gescheiden ouders. Elke aflevering brengt ze kinderen van de ene naar de andere ouder en praat ze met hen over hoe het is als je ouders gescheiden zijn. Kinderrechter Susanne Tempel schuift aan om te vertellen over haar ervaring met scheidingen en wat je het beste kan doen in het belang van de kinderen.

  • Het twintigste seizoen van het populaire programma Wie is de Mol? begint zaterdag 11 januari. Oud-deelnemers Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg presenteren voor het eerst Moltalk, het bijbehorende napraatprogramma. Zij blikken vooruit op het jubileumseizoen.

De nieuwe latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Tatum Dagelet, Rop Verheijen, Marlijn Weerdenburg en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier