Vanavond op tv: start Wie is de Mol? en Hoogvliegers

Vanavond op tv: start Wie is de Mol? en Hoogvliegers
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 januari

Kijktip :

De zogenaamde molloten hebben er lang op moeten wachten maar vanavond is het zover: de start van een nieuw seizoen van Wie is de Mol?. Ook kunnen we gaan genieten van de nieuwe dramaserie Hoogvliegers en van Mondo, het nieuwe culturele programma van Nadia Moussaid. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Wie is de Mol? 2020

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

Het populaire Nederlandse reality-spelprogramma Wie is de Mol? gaat vanavond van start met het 20ste seizoen. Opnieuw gaan tien bekende Nederlanders op zoek naar de saboteur in hun midden: de Mol. Rik van de Westelaken is ook dit seizoen de presentator.

China
Wie is de Mol? wordt dit jaar gespeeld in China. De deelnemers kunnen geld verdienen voor de pot door opdrachten te laten slagen. Tegelijkertijd probeert de Mol de boel te saboteren, maar niet te veel op te vallen.

Afvallers
Aan het eind van iedere aflevering maken de kandidaten een test met vragen over de Mol. Wie de minste goede antwoorden geeft, moet naar huis. Aan de Mol de taak om niet ontmaskerd te worden. De kandidaten willen tegelijkertijd wél als Mol worden aangeduid, omdat ze hun eigen kansen om door te gaan daarmee vergroten.

Deelnemers
Onder de deelnemers van dit jaar onder anderen Anita Witzier, Nathan Rutjes en Miljuschka Witzenhausen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle deelnemers van Wie is de Mol? 2020.


Nieuw: Cheat

NPO 3
NPO 3
20:30 uur

Vanavond start de vierdelige Britse thrillerserie Cheat, die elke zaterdag om 20:30 uur te zien is op NPO 3.

Essay
Leah Dale leidt een comfortabel leven als docent aan de prestigieuze universiteit van Cambridge. Een verdacht goed geschreven essay van één van haar studenten vormt het begin van een reeks gebeurtenissen die voor Leah steeds gevaarlijker worden.

Wraak
Leah vermoedt dat Rose, de studente in kwestie, fraude heeft gepleegd. Ze ziet zich gedwongen om het meisje een onvoldoende te geven. De diep beledigde Rose is niet van plan zich neer te leggen bij dat cijfer en zint op wraak. Ze toont zich al snel van haar meest manipulatieve kant.


Start: MolTalk

NPO 3
NPO 3
21:40 uur

Direct na de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2020 start MolTalk op NPO 3, waarin oud-kandidaten de afleveringen elke week nabeschouwen.

Nieuw duo
Een week geleden was de aftrap van MolTalk in de vorm van een quiz en voorbeschouwing, maar vandaag gaat het analyseren van seizoen 20 echt van start. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen vormen het nieuwe presentatieduo van MolTalk.

Terugblik
Elke zaterdag blikken ze met gasten live terug op de aflevering van Wie is de Mol? en bespreken ze opvallende acties, hints en de mogelijke mollen.

Tweets
Ook worden de tweets en app-statistieken met de verdenkingen van de kijkers onder de loep genomen.


Nieuw: Hoogvliegers

NPO 1
NPO 1
21:50 uur

In de nieuwe dramaserie Hoogvliegers worden drie F-16 vliegers in opleiding gevolgd. De acht afleveringen zijn elke zaterdag na Wie is de Mol? te zien op NPO 1.

Verleden
De jonge vliegers hebben elk hun eigen reden om aan deze opleiding te beginnen en ieder van hen draagt het gewicht van een bewogen verleden met zich mee. Hoe gaan ze om met de nieuwe uitdagingen en zware verantwoordelijkheden?

Hoofdrollen
De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Josha Stradowski, Gijs Scholten van Aschat en Fedja van Huêt.

Spanningen
Na de arrestatie van separatistenleider Branko Titov lopen de spanningen tussen Nederland en Rusland hoog op. Ondertussen meldt Rutger zich aan bij de Koninklijke Militaire Academie. Samen met Guus en Leyla doet hij er alles aan om zijn opleiding tot een succes te maken, maar gaat het hem lukken om zijn geheim uit het verleden verborgen te houden?


Nieuw: Mondo

NPO 2
NPO 2
22:10 uur

Mondo is het nieuwe programma van presentatrice Nadia Moussaid over cultuur. Elke zaterdag om 22:10 uur zijn onder anderen schrijvers, muzikanten, filmregisseurs en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland te gast.

Nieuwe inzichten
Door de ogen van deze kunstenaars kijken we naar onszelf en de wereld om ons heen. Van meeslepende romans tot confronterende documentaires: ze bieden nieuwe inzichten en zetten ons denken op scherp.

Binnenwereld
In Mondo komen zowel de grote (inter)nationale maatschappelijke ontwikkelingen aan bod, als ook onze eigen binnenwereld: hoe gaan we in onze tijd om met ziekte, liefde of ouderschap?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Wie is de Mol? en Hoogvliegers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV