Serierecensie: Grace and Frankie seizoen 6 is ouderwetse 'gezelligheid'

Serierecensie: Grace and Frankie seizoen 6 is ouderwetse 'gezelligheid'
Vanaf 15 januari op Netflix

Film :

Vanaf 15 januari staat Grace and Frankie op Netflix. Na een spannend einde van het vijfde seizoen lijken de wegen van de dames te scheiden. Lees hier de recensie van Grace and Frankie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nieuwe liefde
De komische serie volgt de perikelen van Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin), die beste vrienden worden wanneer hun echtgenoten uit de kast komen. In seizoen zes is Frankie bang dat ze Grace zal gaan verliezen aan diens nieuwe liefde Nick (Peter Gallagher), terwijl het duo zich na een toiletbezoekje van Grace waagt aan een nieuwe uitvinding.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Ouder worden hoeft niet altijd negatief uit te vallen: Het zesde seizoen van deze serie is volwassener dan welk seizoen dan ook. De band tussen de twee hoofdrolspelers word hechter per aflevering, maar de dames drijven ook uit elkaar. De stevige hoofdrollen zorgen er voor dat de bijkarakters wat minder interessant worden. De verhaallijnen zijn soms wat wankel, maar bevatten een goede portie humor en emotie. 3,5 ster.

Cast
Lily Tomlin (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en Jane Fonda (Book Club) spelen de hoofdrollen deze serie.

Grace and Frankie is vanaf 15 januari 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. IMDb-score: 8,3.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Grace and Frankie seizoen 6 is ouderwetse 'gezelligheid' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier