Serierecensie: Sex Education seizoen 2

Serierecensie: Sex Education seizoen 2
Vanaf 17 januari op Netflix

Film :

Vanaf 17 januari staat het tweede seizoen Sex Education op Netflix. Hoe gaat het verder met de seksuele ontwikkeling van hoofdrolspeler Otis? Lees hier de recensie van Sex Education.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seks-therapie
Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Samen met bad-girl Maeve en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het eerste seizoen was een grote verrassing en was een instant hit. Na zijn eerste keer masturberen is het voor Otis in dit tweede seizoen geen probleem meer om 'hem' omhoog te laten komen. Dit resulteert in ongelofelijk grappige situaties, waarbij de tranen weer in je ogen staan. Opnieuw staat de boodschap ook dit seizoen weer centraal: Communiceren is key. Niet alle dialogen lopen even lekker, maar het is gewoon weer enorm vermakelijk. 4 sterren.

Cast
Asa Butterfield (Hugo) en Gillian Anderson (The Spy Who Dumped Me) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Laurie Nunn.

Sex Education is vanaf 17 januari 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. IMDb-score: 8,3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Sex Education seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV