Vanavond op tv: VVD vs. GroenLinks in Wie denk je wel dat je bent

Vanavond op tv: VVD vs. GroenLinks in Wie denk je wel dat je bent
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 januari

Kijktip :

In het populair-wetenschappelijke programma Wie denk je wel dat je bent, over tegenstellingen in onze samenleving, gaat het vanavond over de VVD versus GroenLinks. Zijn VVD'ers echt grotere graaiers, maar ook gezelliger dan GroenLinksers?

Start dramaserie Over Water
Nieuw op de zondagavond: het tweede seizoen van de Vlaamse psychologische dramaserie Over water, die zich afspeelt in de stad Antwerpen en de haven. Ook begint vanaf zondag 12 januari een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. En voor de sportieve kijker is er de tweede aflevering van Andere Tijden Sport. Deze winter gaat over Falko Zandstra, de gespierde spijker. Begin jaren '90 was hij de sensatie van het Nederlandse schaatsen. En op NPO 2 zien we Coen Verbraak weer het land in gaan voor zijn programma De publieke tribune om met betrokken burgers te praten.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Over water seizoen 2

Eén
Eén
20:50 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Vlaamse psychologische dramaserie Over water, die zich afspeelt in de stad Antwerpen en de haven. In de gevangenis kickte John af van de drank, maar zijn nieuwe verslaving is minstens even sterk: macht.


Wie denk je wel dat je bent: VVD vs. GroenLinks

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In het populair-wetenschappelijke programma Wie denk je wel dat je bent, over tegenstellingen in onze samenleving, gaat het vanavond over de VVD versus GroenLinks. Zijn VVD'ers echt grotere graaiers, maar ook gezelliger dan GroenLinksers? En wie van deze twee zijn de grotere bangeriken? Daar doen Rob Urgert en Joep van Deudekom in deze aflevering onderzoek naar.


Terug: De Noodcentrale

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de meest uiteenlopende zaken, gevolgd.


Andere Tijden Sport: Falko Zandstra

NPO 1
NPO 1
22:10 uur

De tweede aflevering van Andere Tijden Sport deze winter gaat over Falko Zandstra, de gespierde spijker. Begin jaren 90 is hij de sensatie van het Nederlandse schaatsen. Een supertalent, dat schijnbaar moeiteloos titels aaneenrijgt. Zijn laconieke, jongensachtige voorkomen maakt hem tot een idool.


Terug: De publieke tribune

NPO 2
NPO 2
23:00 uur

De komende acht zondagen gaat Coen Verbraak weer het land in om voor zijn programma De publieke tribune met betrokken burgers te praten. Zij gaan in gesprek met bestuurders. In de eerste aflevering: vanaf het ROC Mondriaan in Den Haag zitten MBO-studenten, docenten, mentoren en stagiaires klaar om persoonlijke ervaringen en vragen voor te leggen aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: VVD vs. GroenLinks in Wie denk je wel dat je bent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV