Erik Scherder in nieuw MAX-programma Niet zonder ons

Erik Scherder in nieuw MAX-programma Niet zonder ons
Mensen met hersenaandoening weer aan het werk

Nieuws :

In het gloednieuwe programma Niet Zonder Ons gaan zes mensen met een hersenaandoening weer aan het werk. Presentator Martine van Os volgt de deelnemers bij dit traject. Neuropsycholoog Erik Scherder legt uit waarom het zo ontzettend belangrijk is dat deze mensen deel uitmaken van de samenleving.

In Niet Zonder Ons volgen we zes mensen met een hersenaandoening die thuis zijn komen te zitten, en weinig om handen hebben. De zes deelnemers vertegenwoordigen een vergeten groep, zonder perspectief op een zinvolle of actieve toekomst. En dat is zonde, want het zijn mensen die stuk voor stuk nog veel capaciteiten hebben en nog zoveel mogelijk uit het leven willen halen.

Deelnemers
Deze zes deelnemers gaan weer aan het werk.

  • Daphne (26)
  • Hendrika, (57)
  • Arie (69)
  • Cor (49)
  • Hans (59)
  • Peter (72)

De deelnemers gaan aan de slag bij onder meer een cultureel centrum, een restaurant en een opvangcentrum.

Erik Scherder
Neuropsycholoog Erik Scherder legt uit waarom het op lange termijn zo belangrijk is dat deze mensen deel uitmaken van de samenleving en wat dit doet voor hun gezondheid.

Niet Zonder Ons is vanaf 3 februari elke maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere uitzending van Niet Zonder Ons terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder in nieuw MAX-programma Niet zonder ons of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen