Nieuw op Videoland in februari 2020

Nieuw op Videoland in februari 2020
Van spannende Brimstone tot lachen met Kees en Co

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van Videoland in de maand februari op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. Ex Machina (1 februari)
Een van de best geschreven sci-fi films van de laatste jaren, met Alicia Vikander en Oscar Isaac in de hoofdrollen. Won de Oscar voor beste visuele effecten 2014. Bekijk hier meer over Ex Machina.

2. E.T. The Extra Terrestrial (2 februari)
Een klassieke Steven Spielberg-film met de magische muziek van John Williams. Eigenlijk zo klassiek dat als men de naam hoort, er eigenlijk gelijk belletjes gaan rinkelen. Bekijk hier waar je E.T. The Extra Terrestrial nog meer kunt kijken.

3. Platoon (5 februari)
Nog zo'n Oscargoude film, met een cast die nu tot gevestigde Hollywoodnamen gerekend mag worden (o.a. William Dafoe, Martin Sheen en Johnny Depp). Een levensecht oorlogsverhaal. Bekijk hier waar je Platoon nog meer kunt bekijken.

4. Vlucht HS13 (6 februari)
Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen? Bekijk hier meer over Vlucht HS13.

5. Saving Private Ryan (9 februari)
De Tweede Wereldoorlog is weer een heel actueel thema het komend jaar (in verband met 75 jaar bevrijding). Juist daarom moet iedereen deze film gezien hebben. Emotioneel en met uitstekende hoofdrollen van Matt Damon en Tom Hanks. Bekijk hier meer over Saving Private Ryan.

6. Bridget Jones’s Diary (14 februari)
Valentijnsdag, en dat betekent: romcoms. Dat dacht Videoland ook, want in de maand februari wordt er een enorme bende liefdevolle films op de dienst gedropt. We halen er eentje uit: Bridget Jones's Dairy. Bekijk hier meer over Bridget Jones's Dairy.

7. The SpongeBob Movie: Sponge out of Water (16 februari)
Komend jaar verschijnt het tweede deel uit de nieuwe Spongebob-filmreeks, maar nu al kun je op Videoland de eerste kijken. Bekijk hier meer over The SpongeBob Movie: Sponge out of Water.

8. Brimstone (21 februari)
Een western-achtige thriller van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. De namen in de cast zijn niet mals: naast de Nederlandse trots Carice van Houten ook Dakota Fanning, Kit Harington en Guy Pierce! Bekijk hier meer over Brimstone.

9. Kees & Co, S2 (22 februari)
De comeback van de klassieke Nederlandse tv-serie Kees & Co was een redelijk succes, maar blijkbaar niet succesvol genoeg voor Chantal Janzen om te blijven hangen. Zodoende wordt zij in dit tweede seizoen vervangen door Tina de Bruijn. Bekijk hier meer over Kees & Co.

10. Gotti (26 februari)
Door de critici massaal bestempeld als de slechtste film van 2018. En dat is anno 2020 nog steeds te zien aan de magische score van 0% (!) op Rotten Tomatoes. Toch het kijken waard? Eigen mening vormen is altijd goed. Bekijk hier meer over Gotti.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland in februari 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV