Serierecensie: Titans is donkerder dan ooit

Serierecensie: Titans is donkerder dan ooit
Serie is gedurende tweede seizoen volwassener dan in eerste

Film :

Vanaf 10 januari staat het tweede seizoen van Titans op Netflix. De DC Universe-original worden in Nederland via Netflix gedistributeerd, waardoor er hier een groter publiek kan worden bereikt. Lukt het de serie die vast te houden met dit tweede seizoen? Lees hier de recensie van Titans.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Demoon
De start van het tweede seizoen pakt de draad op waar het eerste stopte. Interdimensionale demon Trigon, die graag werelden vernietigt, heeft Robin/Nightwing in zijn macht en probeert de andere Titans te misleiden, terwijl zijn dochter Rachel/Raven juist probeert te achterhalen hoe ze de kwade plannen van haar vader kan dwarsbomen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De start van de serie (de eerste aflevering) is spannend en gaat verder waar we in seizoen 1 even stil kwamen te staan. In de hieropvolgende afleveringen weet de serie uit te bouwen en wordt het steeds beter. Hierbij is een sleutelrol weggelegd voor de manier waarop de serie nieuwe (en voor comic lezers vaak ook bekende) karakters worden neergezet en uitgebouwd. Ook is de rol van slechterik Deathstroke fantastisch geschreven. Helaas valt de slotaflevering een beetje tegen. Drie sterren.

Cast
Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) en Teagen Croft (Home and Away) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Greg Berlanti (Love, Simon).

Titans is vanaf 10 januari 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Superhelden. IMDb-score: 7,9.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Titans is donkerder dan ooit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen