Serierecensie: Hoogvliegers is spannend, maar duidelijk Nederlands

Serierecensie: Hoogvliegers is spannend, maar duidelijk Nederlands
Begin smaakt zeker naar meer

Film :

Op zaterdag 11 januari is de eerste aflevering van Hoogvliegers uitgezonden en nu terug te kijken via Gids.tv. De serie werd meermaals omschreven als on-Nederlands goed. Maar is de eerste aflevering dat ook echt? Lees hier de recensie van Hoogvliegers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoogvliegers?
In de nieuwe Top Gun-achtige serie Hoogvliegers worden drie jonge cadetten (natuurtalent Josha Stradowski, Soy Kroon en Sinem Kavus) gevolgd tijdens hun opleiding en hun eerste missies als piloot. Ondertussen is een grote Russische oud-generaal bezig met zijn plannen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Er zit heel veel potentie in de eerste aflevering van deze Nederlandse serie. De uitspraak "on-Nederlands goed" is voorlopig echter nog niet aan de orde. De slordige verhaallijnen, de knullige dialoogjes en te veel grappig bedoelde scenes doen het nog steeds erg Nederlands aanvoelen. We moeten wel melden dat een aantal verhaallijnen in deze aflevering flink potentie hebben. Het hoofdpersonage Rutger is uitermate interessant. 2,5 ster, voorlopig.

Cast
Josha Stradowski (Instinct), Sinem Kavus (Eyes on the Road) en Soy Kroon (Nieuwe Tijden) spelen de hoofdrollen deze serie.

Hoogvliegers is vanaf 11 januari 2020 elke zaterdag om 21.45 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken via Gids.tv. Genre: Actie. IMDb-score: 5,1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Hoogvliegers is spannend, maar duidelijk Nederlands of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen