Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Proefkonijnen en Uitstel van executie en meer

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Proefkonijnen en Uitstel van executie en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 januari

Kijktip :

Vanavond keren er weer enkele vertrouwde tv-programma's terug op NPO 3 en RTL 4. Eerst kun je vanaf 20.25 uur genieten van een nieuw seizoen van Proefkonijnen, vervolgens begint om 21.25 uur een nieuwe reeks van Uitstel van executie op RTL 4. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Proefkonijnen

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Het populairwetenschappelijke Proefkonijnen is vanaf vanavond terug op NPO 3 met twee nieuwe presentatoren: Jurre Geluk en Kaj van der Ree. Ze onderzoeken elke maandag vanaf 20:25 uur vragen die waarschijnlijk nog nooit bij je waren opgekomen, maar waarop je het antwoord absoluut wilt weten. Jurre en Kaj zoeken in de eerste aflevering uit of je hete bliksem kan opwarmen met bliksem en of een scheet naar bloemetjes kan ruiken.


Terug: Uitstel van executie

RTL 4
RTL 4
21:25 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden.


Lauren!: Boer zoekt vrouw in Australië

NPO 3
NPO 3
22:10 uur

In deze aflevering van het reportageprogramma Lauren! "Boer zoekt vrouw op z'n Australisch". Hoe kom je als jonge vrijgezelle boer ooit aan de vrouw in dit uitgestrekte land waar de dichtstbijzijnde boerderij uren rijden is? Daar hebben ze in Australië iets voor bedacht: de zogenaamde B&S Balls, oftewel de Bachelor en Spinsters Balls, waar ze pas echt weten wat 'høken' is. Als je denkt dat je alles gezien hebt...


Start: Suspects seizoen 4

Eén
Eén
22:50 uur

Vanavond start het vierde seizoen van de Britse politieserie Suspects op de Vlaamse zender Eén. De vier afleveringen zijn deze week van maandag tot en met donderdag rond 23:00 uur te zien. De serie gaat over een team van drie speurders bij de Londense politie en hun strijd tegen de misdaad. Martha, Jack en Charlie onderzoeken in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de zaak van een vermiste soldaat die met zijn vrienden de avond heeft doorgebracht in een pub, maar daarna nooit meer is teruggekeerd.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Proefkonijnen en Uitstel van executie en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen