Nieuw programma De meest opmerkelijke begint dinsdag op SBS 6

Nieuw programma De meest opmerkelijke begint dinsdag op SBS 6
In de eerste aflevering: De meest opmerkelijke records

Kijktip :

SBS maakte jarenlang furore met het programma De 25, en vanaf dinsdag 14 januari start er een soortgelijk programma op de zender. In De meest opmerkelijke zien we - zoals de titel al aangeeft - de meest opmerkelijke prestaties of gebeurtenissen rond een bepaald thema.

Presentatie
De meest opmerkelijke wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. Elke dinsdag neemt zij de kijker mee langs een aantal opmerkelijke fragmenten. Hierin zien we de meest bijzondere fragmenten rond een mooi, aandoenlijk of grappig thema.

Records
De eerste aflevering staat volledig in het teken van de meest opmerkelijke records. Er komen mensen met bizarre talenten voorbij, zoals het jongleren met kettingzagen of strijken onder water. Maar dat is nog lang niet alles: wat dacht je bijvoorbeeld van het snelst kokosnoten kapot slaan, spijkers timmeren met je hoofd en melk wegspuiten met je oog?

Het nieuwe programma De meest opmerkelijke is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De meest opmerkelijke terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De meest opmerkelijke begint dinsdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen