Seizoen 9 van Call the Midwife begint dinsdag op BBC First

Seizoen 9 van Call the Midwife begint dinsdag op BBC First
Een bezoekje aan het klooster

Kijktip :

Vanaf dinsdag 14 januari is het negende seizoen van de Britse dramaserie Call the Midwife te zien op BBC First. Opnieuw brengen we een bezoekje aan het Nonnatus House-klooster, waar we meeleven met de zusters, vroedvrouwen en nonnen aldaar.

Churchill
De zusters, vroedvrouwen en nonnen bezoeken de zwangere vrouwen van het Londense stadsdeel Poplar en proberen de armste vrouwen de best mogelijke zorg te verlenen. Het negende seizoen begint met een tragische gebeurtenis voor heel Groot-Brittannië: de begrafenis van de legendarische 'prime minister' Winston Churchill in januari 1965. Tegelijkertijd begint er een krachtig en innovatief tijdperk voor Nonnatus House.

Persoonlijke levens
Het is echter nog maar de vraag hoe lang dat tijdperk zal duren, want Nonnatus dreigt te worden afgebroken. Naast de sociale problemen die aan bod komen in de serie kunnen we ook verrassende wendingen in de persoonlijke levens van de hoofdpersonages verwachten. Dit alles wordt smakelijk opgediend door een cast met een aantal Britse acteericonen, onder wie Jenny Agutter, Judy Parfitt, Vanessa Redgrave en Miriam Margolyes.

Het negende seizoen van Call the Midwife is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 9 van Call the Midwife begint dinsdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier