Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje start dinsdag op SBS 6

Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje start dinsdag op SBS 6
Sandra Schuurhof bespreekt dagelijks leven van de royals

Kijktip :

Op dinsdag 14 januari start het nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje op SBS 6, gepresenteerd door royaltykenner Sandra Schuurhof. SBS heeft hiermee zijn eigen versie van Blauw bloed in huis. Wordt het net zo'n succes als dat iconische programma?

Mee op reis
Schuurhof doet uitgebreid verslag van het dagelijks leven van de koninklijke familie, met wie ze meereist tijdens staatsbezoeken en officiële werkbezoeken in het buitenland. Ook spreekt ze het koningspaar en hun familieleden op het paleis Huis ten Bosch in Den Haag en bij andere verplichtingen in Nederland. Ook de internationale royals - vooral die uit Engeland - worden belicht.

Achter de schermen
In Hart van Oranje krijgt de kijker eindelijk antwoord op prangende vragen die al lang leven over de koninklijke familie. Wat gebeurt er achter de gesloten paleisdeuren, wie zoekt de kleding van koningin Máxima uit en wat is de juiste etiquette in koninklijke kringen? Verder praat Schuurhof met BN'ers over hun ervaringen met de Oranjes.

Het nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart van Oranje terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje start dinsdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen