Talkshow De Hofbar vanaf dinsdag terug op NPO 2

Talkshow De Hofbar vanaf dinsdag terug op NPO 2
Rutger Castricum bespreekt de politiek

Kijktip :

Rutger Castricum kennen we als de ietwat opdringerige en bewust irritante presentator van PowNews, waarmee hij jarenlang furore maakte. In het politieke praatprogramma De Hofbar, dat hij alweer enige tijd presenteert, laat Castricum zich van een hele andere kant zien.

Nieuw seizoen
Temidden van de enorme talkshowoorlog tussen de NPO en RTL begint De Hofbar stilletjes aan een nieuw seizoen op NPO 2. Vanaf dinsdag 14 januari geeft Castricum elke week rond 22.10 uur de ruimte aan gewone burgers om hun emoties met betrekking tot wat er speelt in politiek Den Haag te ventileren. Nederlanders krijgen hier de kans om de vinger op de zere plek te leggen.

Politici
De Hofbar, recht tegenover de Tweede Kamer in Den Haag gevestigd, biedt echter ook een podium aan politici. Zij krijgen de kans om de zorgen in de samenleving weg te nemen en hun eerlijke verhaal te vertellen. In De Hofbar praten zij met de burgers over de actualiteiten en belangrijke agendapunten uit de samenleving.

Het nieuwe seizoen van De Hofbar is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Hofbar terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow De Hofbar vanaf dinsdag terug op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen