Bekijk laatste afleveringen van Plastisch Fantastisch online via KIJK.nl

Bekijk laatste afleveringen van Plastisch Fantastisch online via KIJK.nl
Show over plastische chirurgie van de buis na teleurstellende kijkcijfers

Kijktip :

De laatste twee afleveringen van Plastisch Fantastisch zijn niet meer te zien bij Net 5. Het programma dat in het teken staat van plastische chirurgie kampte al enige tijd met teleurstellende kijkcijfers. De laatste twee uitzendingen (afleveringen 5 en 6) zijn nog wel te zien via KIJK.nl.

Van schaamlipcorrectie tot volgespoten billen
In Plastisch Fantastisch wordt de praktijk van Diana Gabriels gevolgd. In dit programma, uit de koker van Linda de Mol, komen allerlei klanten met de meest uiteenlopende en excentrieke wensen als het om plastische chirurgie gaat. Zo komen er in de realityserie bijvoorbeeld een schaamlipcorrectie, borstimplantaten van 800 cc en volgespoten billen à la Kim Kardashian voorbij.

Afleveringen 5 en 6 te zien via KIJK.nl
In de vijfde aflevering is onder meer Chiel Harten te zien, die van zijn elfenoren af wil. En Hennie wil graag iets aan haar uiterlijk doen nu ze 60 kilo is afgevallen en ruim in haar vel zit. In aflevering 6 komen onder anderen een facelift en een behandeling om van ‘mannenborsten’ af te komen voorbij. Deze afleveringen en alle overige afleveringen van Plastisch Fantastisch zijn nu online te zien via KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk laatste afleveringen van Plastisch Fantastisch online via KIJK.nl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen