Spelshow De alleskunner vanaf 1 februari te zien op SBS 6

Spelshow De alleskunner vanaf 1 februari te zien op SBS 6
100 Nederlanders wagen zich aan afvalrace

Nieuws :

Vanaf zaterdag 1 februari is de nieuwe, spectaculaire spelshow De alleskunner elke week te zien op SBS 6. Het belooft een spannende afvalrace met honderd Nederlanders te worden. Zij moeten allerlei opdrachten doen om aanspraak te maken op de titel 'Alleskunner'.

Verrassende uitdagingen
De deelnemers moeten van alle markten thuis zijn. Zo moeten ze (letterlijk) zoeken naar een speld in een hooiberg en zo snel mogelijk drie WC-rollen uitrollen. En wie kan het beste de leeftijden van modellen inschatten? Als je 99 spellen lang niet als laatste eindigt, win je hoofdprijs van meer dan een modaal jaarsalaris en mag je jezelf De Alleskunner noemen.

Tien spellen
Elke aflevering worden er tien spellen gespeeld, waarbij er telkens één deelnemer afvalt. Ze vergen het uiterste van de kandidaten op vele gebieden: van behendigheid tot kennis en het logische verstand. Wie kan rekenen onder druk, een blok ijs zo snel mogelijk laten smelten om op het ingevroren fluitje te blazen en heeft verstand van muziek, winkelprijzen en aardrijkskunde?

Het nieuwe spelprogramma De alleskunner is vanaf zaterdag 1 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De alleskunner terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spelshow De alleskunner vanaf 1 februari te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen