Vanavond in Op1: Edwin Rutten en Wieteke van Dort herdenken Aart Staartjes en meer

Vanavond in Op1: Edwin Rutten en Wieteke van Dort herdenken Aart Staartjes en meer
Dit zijn de gasten van Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven

Kijktip :

Vanavond begint de tweede week van de talkshowoorlog, en het wordt interessant om te zien of de duo's van Op1 de belangstelling en het momentum ook nu weten vast te houden. Blijven de kijkcijfers hetzelfde of zal Eva Jinek deze week de orde herstellen?

Onderwerpen in Op1 - 13 januari

  • Rapper Snelle schreef het nummer 'Smoorverliefd' om te waarschuwen voor de gevaren van appen op de fiets. Raimond Hooijer kreeg een ongeluk tijdens het appen op de fiets; hij vertelt zijn verhaal. Ook campagneleider Bas Welling is te gast.
  • Chun Sheng Yan is stateloos: hij kan niet bewijzen wie hij is en dus wil China hem niet terug en weigert Nederland zijn asielaanvraag. Greetje Doornbos en advocaat Urban Hansma bepleiten zijn zaak in Op1.
  • Documentairemaker Joost van Wijk vertelt over de totstandkoming van de driedelige serie De villamoord, over één van de grootste gerechtelijke dwalingen uit de Nederlandse geschiedenis: de Arnhemse villamoord. Advocaat Paul Acda en Mariëlla Sneep, de zus van een (onterecht) veroordeelde verdachte, zijn ook te gast.
  • Edwin Rutten en Wieteke van Dort halen herinneringen op aan hun gewaardeerde collega Aart Staartjes, die gisteren (zondag 12 januari) op 81-jarige leeftijd overleed aan zijn verwondingen, die hij opliep bij een ernstig ongeluk.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Edwin Rutten en Wieteke van Dort herdenken Aart Staartjes en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier