Woensdag op tv: telefilm Hemelrijken

Woensdag op tv: telefilm Hemelrijken
Uit de gevangenis

Kijktip :

Deze weken zijn er weer een aantal gloednieuwe telefilms te zien op NPO 3. De films worden deels geproduceerd door de verschillende publieke omroepen. Op woensdag 15 januari is de EO aan de beurt met de film Hemelrijken, die zich afspeelt in de gelijknamige Eindhovense wijk.

Gevangenis
Hoofdpersonage Kelly is net vrijgelaten uit de gevangenis en probeert haar leven weer op te pakken in de Eindhovense wijk Hemelrijken, waar ze is opgegroeid. Haar zus Samantha kan nauwelijks rondkomen en daarom probeert Kelly haar te helpen met werk en een dak boven haar hoofd. Dan duikt er echter een oude bekende op, die geld eist van Kelly.

Dealen
De financiële problemen beginnen zich op te stapelen voor Kelly: hoe moet ze nu aan geld zien te komen? Ze ziet nog maar één oplossing en dat is dealen voor haar geldeiser. Het is echter een kwestie van tijd voordat Samantha hier achter komt, en die wil vervolgens niks meer van haar zus weten. Tot het echt misloopt, want familie laat elkaar niet in de steek, toch?

De telefilm Hemelrijken is op woensdag 15 januari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de film Hemelrijken terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag op tv: telefilm Hemelrijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen