Vanavond op tv: nieuwe SBS-programma's De meest opmerkelijke en Hart van Oranje en meer

Vanavond op tv: nieuwe SBS-programma's De meest opmerkelijke en Hart van Oranje en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 januari

Kijktip :

Vanavond gooit SBS 6 twee nieuwe troeven in de strijd om de kijker. Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe programma De meest opmerkelijke, waarna Sandra Schuurhof het stokje overneemt met het nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De meest opmerkelijke

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

De komende weken presenteert Kim-Lian van der Meij op SBS6 het programma De meest opmerkelijke. Elke dinsdag om 20:30 uur zijn de meest bijzondere momenten rondom een mooi, aandoenlijk of grappig thema te zien. In de eerste aflevering zijn dat De meest opmerkelijke records. Van het jongleren met kettingzagen, tot extreem strijken onder water. En van het snelst kokosnoten kapot slaan, via spijkers timmeren met je hoofd, tot aan melk wegspuiten met je oog.


Nieuw: Hart van Oranje

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma Hart van Oranje duikt Sandra Schuurhof in het dagelijkse leven van de Nederlandse koninklijke familie. Ze reist met de Oranjes de wereld over en spreekt het koningspaar en de familieleden op het paleis, bij staatsbezoeken en officiële werkbezoeken. Ook de internationale royalty - met name in Engeland - wordt belicht. Wat gebeurt er achter de gesloten paleisdeuren, wie zoekt de kleding van koningin Máxima uit, hoe hoort het nou echt in koninklijke kringen en is de mediacode nog wel van deze tijd?


Terug: De Hofbar

NPO 2
NPO 2
22:10 uur

De politieke talkshow De Hofbar begint vanavond aan het derde seizoen. Presentator Rutger Castricum geeft elke dinsdag om 22:10 uur ruimte aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen.


Docu: Ne Me Quitte Pas

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

Documentaire over de bijzondere vriendschap tussen een Vlaming en een Waal. De vrienden hebben elkaar gevonden in hun eenzaamheid, verdriet en drankzucht. De docu is een tragikomische ode aan de mislukking. De Vlaamse Bob en de Waalse Marcel hebben elkaar gevonden in de eenzame bossen en lege landerijen van Wallonië. Het is er eerst guur, kaal en grauw; precies zoals deze heren zich van binnen voelen. Hoewel het duo met de nodige humor tegen het leven aankijkt, zinnen ze steeds weer op een gezamenlijke zelfmoord.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe SBS-programma's De meest opmerkelijke en Hart van Oranje en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen