Maarten Steendam en Wolter Klok nieuwe presentatoren Hart van Nederland

Maarten Steendam en Wolter Klok nieuwe presentatoren Hart van Nederland
Voor het eerst mannen achter de desk

Nieuws :

Een unicum in de geschiedenis van Hart van Nederland: met de komst van presentatoren Maarten Steendam en Wolter Klok zullen er voor het eerst mannen in het presentatieteam van het actualiteitenprogramma zitten. Zij zullen vanaf april regelmatig achter de desk verschijnen.

Maarten Steendam

Telegraaf TV, RTV Utrecht en Radio 538
Veel mensen zullen Steendam kennen als één van de presentatoren van Telegraaf TV. Voor het dagblad was hij regelmatig te zien in video's over de meest uiteenlopende onderwerpen, van de nabeschouwingen van Expeditie Robinson tot discussies over het Eurovisie Songfestival. Daarvoor was hij dertien jaar journalist bij RTV Utrecht en sinds enkele jaren is hij bovendien regelmatig te horen als nieuwslezer bij Radio 538.

Wolter Klok

RTV Drenthe en fan van het eerste uur
Klok is bij het grote publiek iets minder bekend, want hij heeft nog niet gewerkt voor de landelijke media. Momenteel werkt hij als presentator en redacteur voor RTV Drenthe, maar hij heeft al vanaf jonge leeftijd zijn ambities kenbaar gemaakt. Klok is al jaren fan van Hart van Nederland en maakte er zelfs een complete website over. In 2005 werd hij al eens uitgenodigd in de studio en nu krijgt hij een vaste baan bij het programma: "Een jongensdroom die uitkomt."

Maarten Steendam en Wolter Klok zullen vanaf april te zien zijn als nieuwe presentatoren van Hart van Nederland. Hart van Nederland is elke dag om 17.30 uur en 22.30 uur te zien op SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten Steendam en Wolter Klok nieuwe presentatoren Hart van Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV