Woensdag in Down met Johnny: F16-piloot en optreden op Mega Piraten Festijn

Woensdag in Down met Johnny: F16-piloot en optreden op Mega Piraten Festijn
Johnny de Mol laat dromen uitkomen

Kijktip :

Morgen (woensdag 15 januari) is de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van Down met Johnny te zien op SBS 6. Dit keer krijgt Johnny de taak om twee zeer uiteenlopende, maar unieke wensen uit te laten komen: F16-piloot worden en optreden bij een Mega Piraten Festijn.

Hersenvliesontsteking
Eerst gaat De Mol op bezoek bij de broers Maurice en Pascal. Maurice droomt al van kinds af aan om F16-piloot te worden, maar tijdens zijn opleiding bij de luchtmacht wordt hij getroffen door een hersenvliesontsteking. Nog voordat Maurice ooit in een F16 gevlogen heeft moet hij daardoor al stoppen met zijn opleiding. Pascal wil de wens van Maurice alsnog laten uitkomen.

DJ
Vervolgens bezoekt De Mol dj Jan. Hij is al jaren één van de vertrouwde gezichten bij de Up en Down Discoshow, een band voor dj's met een beperking. Het team geniet met volle teugen van al hun optredens en ze worden dan ook regelmatig geboekt. Ze hebben echter één ultieme wens: optreden op het podium van het Mega Piraten Festijn, in een enorme tent.

Down met Johnny is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Down met Johnny terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Down met Johnny: F16-piloot en optreden op Mega Piraten Festijn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV