Flipping Bangers seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Discovery

Flipping Bangers seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Discovery
Auto's opknappen

Kijktip :

Vanaf woensdag 15 januari is het tweede seizoen van Flipping Bangers wekelijks te zien op Discovery Channel. Opnieuw steken autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory de handen flink uit de mouwen. Er zijn genoeg oude auto's die door hun gerestaureerd kunnen worden.

Passie
In het programma Flipping Bangers kunnen Trichet en Gregory hun ultieme passie volgen: het opknappen van oude auto's, die niemand meer wil hebben. Zelfs collega-restaurateurs hebben de wagens afgedankt en Trichet en Gregory zijn letterlijk de laatste redding van de roestblikken. Zij gaven hun goedbetaalde banen op om zich in dit risicovolle avontuur te kunnen storten.

Vijf dagen
Er zal toch brood op de plank moeten komen en dus heeft het duo zichzelf bij elke auto een belangrijk doel gesteld: ze hebben maximaal vijf dagen om de wagen volledig op te knappen en moeten hem daarna voor minimaal het dubbele kunnen verkopen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Flipping Bangers wagen Trichet en Gregory zich eerst aan een Audi TT van begin 2000.

Het nieuwe seizoen van Flipping Bangers is vanaf woensdag 15 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Flipping Bangers seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV